comeonovertonight

And after that, we didn't talk again

Kategori: Emelie

Just nu har jag och Ellenisan (!!?) matematik. Det är vårat favorit ämne. Efter skolan tänkte vi först drunkna i några uppsatser och inlämningar (ca 1300 stycken) och senare beställa biljetter till Laxfiske i Jemen. Åh den verkar så bra ♥ BTW: Stay tuned för snart kommer massa fler covers!!!

Hello bitches

Kategori: Ellen

Efter den roliga skoldagen följde Emelie med mig hem. Vi kom på den smarta idén att göra våfflor. MEN, vi hade ingen grädde att ha på våfflorna.. Så mitt i gräddningen (som Linnea tog över) hoppade vi på cyklarna och for iväg mot osten som ligger nära och bra till mig. Sket i jacka gjorde vi eftersom att solen stråååålade. Fanns ju självklart inte någon grädde på osten, så vi provade på OK. Ingen där heller, så åkte vidare till mejeriet. Stängde 16:00 och klockan var 16:20. Fortsatte upp mot netto då det började regna, men vad gör man inte för lite grädde liksom?? Snöade och haglade ju självklart när vi kom ut från netto, skönt! När mamma kom hem hittade hon ju självklart grädde i kylskåpet.. Vi fick ju oss ett träningspass iaf + dusch på det! Naaajs!

Åh va kul

Kategori: Ellen

Ligger i sängen i min mysis overallis som jag har gjort hela dagen, just nu kollar jag på Big Brother också. Är sjuk idag, illamående och yr. Spydde imorses och plus det så saknar jag min Philip. Det suger lite nu..

Ops

Kategori: Ellen

Skrev lite fel i förra inlägget. "Sonny" skulle vara "som", och jag fattar inte hur man går in och ändrar från iPhonen. Haha!

Ledsen Ellen

Kategori: Ellen

Imorgon åker Philip till Vietnam och efter det Kina. Så ikväll är det mys sonny gäller!

Jag och Emelie var på ferre last night

Kategori: Ellen

Bild 1 - Emelie dricker te till fikat. Bild 2 - Emelies (äckliga) macka till fikat. Bild 3 - Tårta med kyckling på. Bild 4 - Mina och Emelies bordskamrater. Bild 5 - En höna.

Fett

Kategori: Ellen

Igår var det påskafton som ni alla nog vet. Och jag (Ellen) spenderade den med goa tjejer = Nappis, Elin och Lisa. Åt god mat och dansade oss in i natten. Gick senare ut och träffade gött folk. Följde sedan med Philip hem. Åkte hemåt imorse när Philip skulle iväg å jobba. Borde ha pluggat idag men har bara gått här hemma och segat. Just nu har vi gäster å snart kommer Philip hit. Super!

I feel a seperation coming on

Kategori: Emelie

Hade en riktigt bra kväll igår och vaknade imorse och var helt säker på att jag hade fått maginfluensa eller ngt sånt. Hade äckligt ont i huvudet och mådde skeeeeeta illa haha. Skulle träffas Cissi (♥) ikväll men istället stannar jag hemma med feber och ett paket alvedon i min onepiece. Har en viktig dag imorgon så förhoppningsvis har det värsta gått över då. Hoppas att ni har haft/har en bra påskhelg!


Hej, vi frös igår 2 km från Mularp

Kategori: Ellen

Långes fredag

Kategori: Ellen

Är i Tidaholm hos farmor och farfar. Har ätit påskmat, letat påskägg och nu ska vi titta i fotoalbum som vi alltid gör. Om två timmar ska jag och Emelie sjunga i kyrkan. Spännande.

When the sun comes, you're my shade

Kategori: Ellen

Grillade och spelade spel igår med Jonatan, Emelie och Martin. Så jäkla kul! Vet inte senast jag skrattade så mycket.. Tack Hedströms för att ni tog tag i det! Innan grillandet och spelandet var jag på IKEA med familjen. Hittade massa fint till mitt rum som jag har grejat med hela dagen idag. Så nu blev det som jag vill ha det! Göör nöjd är jag! Nu ska jag ta en efterlängtad dusch. Ikväll myser jag med Philip som åker bort om precis en vecka och är borta i 17 dagar den kärven.. (Fick bli en bild på Emelies bakhuvud.. Skärpning Emelie!!)

Please feel free to shut the fuck up

Kategori: Emelie

One of the best live voices, Taylor Momsen!!!!

That awkward moment when someone is wearing more makeup than clothes

Kategori: Emelie

Planerar en favorit-i-repris ikväll och det går allt annat än bra, haha! Men det ska nog lösa sig, eller något.. Ha en bra dag gosisar!

Happy human beeings are always the prettiest

Kategori: Emelie

Så jädra skönt med lov!! Hittills har jag slitit som ett djur här hemma och nu börjar det falla på plats, wiho! Missade även min tid hos optikern (ops! haha) så fick en ny tid på torsdag. Nu på eftermiddagen har jag varit barnvakt åt en riktig going och efter det åt jag donken framför ishockeyn, HÄRLIGT BRYNÄS!!!!♥ Nu tänkte jag titta på Top Model Sverige och Desperate Housewifes och sen ska jag fanimej plocka fram mina pennor och måla. Det var längesen nu.. Idag är en glad dag and I feel great as hell!

 

Här va det lov

Kategori: Ellen

Har i stort sett bara sovit bort de senaste dagarna. Förutom i fredags då jag var på bio och i lördags då det var mys - och spelkväll. Så idag gick jag upp kl 8 när Philip skulle jobba. Tog en promenad med Linnea vid 11. Vi köpte tulpaner till mamma (inte slagit ut riktigt än som ni ser på bilden). När vi kom hem lagade vi god lunch och bakade bullar som vi trycker i oss just nu. Med kall mjölk till givetvis! Riktigt lyckade kan jag meddela! Snart ska jag träffa Philip. Bajbaj!