comeonovertonight

Most of the things you worry about never happen

Kategori: Emelie


Jag har haft en super go helg med fina människor och underbart väder, ÄÄÄÄLSKAR att det börjar bli vår nu ♥♥♥♥♥ I fredags fixade jag och min bror mat och jag dukade (bilderna), det blir så himla mycket mysigare när det inte ser sådär slarvigt ut som det lätt kan bli, haha.. Idag har jag grillat korv ute i naturen i solskenet och kikat volleyboll i Floby. Ikväll ska (läs: MÅSTE) jag försöka få lite skolarbete gjort, till exempel läsa en jävla science fiction bok. Bläääää.

Judging is for bad people

Kategori: Tycker du om senap på glass?


Med skakiga fingrar slänger vi upp vårat första videoklipp när vi sjunger. Det var första inspelningen och första försöket så det blev ju sådääääär haha! Men wtf, vad kan hända? Så pleaaaaase släng in en liten kommentar här under så att vi får veta va ni tycker!

KEEP CALM AND EAT NUTELLA

Kategori: Ellen


Tillbaka i skolan efter ett mycket bra sportlov i Björnrike. Skidsemester = Nutellafrukost varje dag <3 Kom hem i lördagskvälll och åkte direkt hem till Philipen. I söndags sov jag hela dagen i stort sett. Första och sista sovmorgonen på hela lovet - eftersom att jag var först i backen varje dag (typ)! Och nu sitter jag i skolan med min trogna vän Emelie bredvid mig. Historia äger!

If you don't party hard, you don't party right

Kategori: Ellen


Hellllo, Ellen här! Jag och Linnea (på bilden till vänster) här uppe i Björnrike, det är grymt! Lilla sketna Falköping på bilden till höger, tycker synd om dig Emelie som är kvar i hålan. Haha, nej men jag har det iaf riktigt bra här uppe med mina skidor. Är hemma tillbaka på lördag, och sen är det bara en dag kvar till skola. Looooooove ♥

Stop comparing your love story with those you see in movies, they're written by scriptwriters, yours not

Kategori: Emelie


Började dagen med en ordentlig frukost som jag hade tänkt mig skulle bli så himla fin med hjärtformad gurka och jordgubbar på gröten. Reslutatet blev faktiskt lite av en besvikelse (det räcker att titta på bilderna för att förstå det, haha) men vad spelar det för roll egentligen? Det var gott som attan i alla fall! Hursomhelst, ha en bra alla hjärtans dag där ute i världen!
+ en note to all you guys out there som tycker synd om er själva och är arga för att den här dagen ens finns: SKÄRP ER.

Tell me are you feeling strong, strong enough to love someone

Kategori: Tycker du om senap på glass?

Let's do this shit!

Kategori: Just usuall shit


Efter en snilleblixt från smarta Ellens huvud en eftermiddag så beslutade vi oss för att ta tummarna ur våra rövar och slänga ihop en liten blogg. Vi kommer skriva om våran vardag med en fucked up-skola, tantkör och vårat gitarrspelande. Let's CP:a loss! So guys just, like it, love it, hate it, whatever - just enjoy it.