comeonovertonight

I didn't fall, the floor just needed a hug

Kategori: Emelie


Idag gick jag upp redan 06.10 och kokade ägg. Åt. Duschade. Hann i tid till första lektionen 08.00. Slutade redan 10.55 idag. SÅ JÄKLA SKÖNT!! Och nu är det äntligen lov ♥♥♥♥ Hoppas att snön som ska komma imorgon, på söndag, på måndag och tisdag inte faller och att vi får riktigt härlig vårvärme istället. NU tänker jag sätta mig med gitarren i några timmar.

Hahaha

Kategori: Just usuall shit

Igår hade jag (Ellen) återträff med laget på gondolino. Riktigt mysigt var det! Skolan har rullat på bra idag, och nu ligger jag hemma i soffan. Tänkte försöka plugga, och sen fixa lite på mitt rum med mamma. Kanske att jag myser lite med Philip ikväll också. IMORGON ÄR DET LOOOV!!!! :D:D Tyckte bilden var lite rolig.. Haha! Och jag tar inte Emelie på mindre allvar!

Och såhär blev vårt resultat!

Kategori: Just usuall shit

Något fula men ack så goda! Att solen tittade fram när vi skulle fika gjorde ju inte så mycket!

Bak-time

Kategori: Ellen

Låt mig presentera: Snuttegullet

Kategori: Ellen

Helgen har varit bra men gått mycket snabbt. Har hunnit med kalas, shopping, bio, plugg med Emelie, träffat Oscar och Nappe, träffat Philip, ätit våfflor osvosv. Idag står det plugg på schemat och ikväll ska jag äta ute med Philip någonstans.

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.

Kategori: Emelie


Hade prov i naturkunskapsprov igår och både jag & Ellen skrev F på det, haha. Who gives a fuck egentligen?? Vädret är helt UNDERBART idag och jag mår mycket bättre idag. Bara pytte lite ont i huvudet! NU: Bädda sängen & sätta mig med gitarren på altanen. Ikväll får vi göööratrevliga gäster, nämligen familjen Hector. Wiho♥

Time is precious, waste it wisely

Kategori: Emelie


Hahahaha Ellen kommer förmodligen döda mig för att jag lägger ut den här men.. Tyckte att hon var så himla söt när hon somnade i soffan i skolan i onsdags! Resten av kvällen kommer spenderas i sängen med min gitarr och försöka bli någolunda frisk så att jag inte blir liggande inne hela dagen imorgon. Hatar att ha huvudvärk & vara sjuk. Blääääääää. Ha en bra helg ni andra!!

Stay and fight, I'll fight with you

Kategori: Emelie


Älskade fredag!! Hade iofs 3 långa äckliga lektioner men vad spelar det för roll när vädret är hur bra som helst? Hela 46° på altanen när jag kom hem. HUR GLAD BLIR MAN INTE ELLER?!?! Det gjorde min dag. Jag och Ellen fikade med vofflor i skolan idag också. Onyttigt men hello, it was absolutely worth it! Bilderna här över knäppte jag i våran trädgård efter skolan idag, fina vårväxter!

Mia och Marianne

Kategori: Ellen

 

Nu kör vi!!

Kategori: Ellen

Nu har jag och Emelie bestämt att köra på här! Blir nog göör bra tillslut! Igår tränade vi på atlantica och efter det käkade vi på wookstugan. Sen så skulle vi plugga till provet i spanska som vi hade idag, men blev inte mycket med det. Lite synd för att provet var skit svårt! Efter skolan ska vi plugga till naturkunskapsprovet som är imorgon. Massa tummar upp för det fina vädret också!!

Ja må jag leva

Kategori: Ellen

Idag fyller jag 17 och det känns greatans! Fick de två fina presenterna av Emelisan (även kallad Mia) som innehöll underkläder och massa choklad. Tack!!!!<3 Och visst har hon gjort ett fint kort??

Bäst

Kategori: Ellen

Måste tillägga att jag och Philip (världens bästa pojkvän) igår hade ett halvår tillsammans. Jag älskar dig så mycket!

Sorry

Kategori: Ellen

Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat, för pga detta så lämnar Emelie den här bloggen.. :( Men nu klämmer jag te med ett inlägg och tackar alla för igår då jag hade lite födelsedagsfest. Och tack för de fina presenterna! :D Dagnys var också bra, men stannade där i bara 20 min typ för att jag var så jävla trött, följde då med Philip hem. Idag ska jag städa upp efter igår och sedan kommer släkten på kalas. Puss

You've got to scream until there's nothing left

Kategori: Emelie


Veckan har gått så himla fort och trots att jag skrev mitt sämsta matteprov
någonsin igår så leker livet på rätt gött. Har kollat på TV i över 3 h nu!!!
Haha, bra där. Nora ringde precis och gjorde mig APglad. Trevligt med såna
vänner, hihi. Nu måste jag byta om för att sedan skynda mig iväg till träningen.
Nästa vecka skiter jag i den här bloggen och ni kan följa mig på min gamla
prutt-blogg istället! Anyway.. IMORGON ÄR DET FREDAG!!

It's funny cause it's true

Kategori: Emelie

Går tillbaka till min lille egna blogg om Ellen inte tar tummen ur röven snart, hehe.

You would never find the evidence on me

Kategori: Emelie


(Mina favvokillar på bilden♥♥♥) Åh, härliga söndagsångest. Fast ne. Min helg har varit finemang! Igår var jag ute och käkade med Ellen i stan, GR8!! Idag har jag försökt att sova bort min jäkla huvudvärk som aldrig ger sig (sjunde dagen jag har det nu!!) och övningskört. Det gick så jäääädra bra och det känns som att jag är redo att ta mitt körkort nu på direkten! Nästan i alla fall.. Har inte blivit några läxor eller inlämningar gjorda i helgen och imorgon kommer jag få komma med nya ursäkter igen, haha. Fuck it.

Would I still see suspicion in your eyes?

Kategori: Emelie


Efter att ha varit sjuk i 2 dagar ska jag om 4 minuter slita mig från datorn och kila iväg till skolskiten igen. ÅH vad det är jobbigt (speciellt när solen vägrar titta fram idag och det är bara kallt och blött ute), buhuu. Jag ligger så himla mycket efter i skolan nu också så jag har min helg planerad fullt med plugg ♥♥♥♥♥♥♥♥ FML. Slänger in en liten video som jag hittade nu på morgonen, himla goer! Hihi